Forskning

Årets Underviser hædret på Aalborg Universitet

25/08-2015

Det er en ganske særlig ære for underviserne på Aalborg Universitet at få fingrene i prisen som Årets Underviser. Det er nemlig undervisernes egne studerende, der vælger, hvem der skal have prisen.

Spændingen var således stor i Gigantium i Aalborg fredag den 17. april, hvor fire undervisere, der på deres egne fakulteter var kåret til Årets Underviser, kandiderede til den helt store hæderspris som samlet vinder af de studerendes gunst.

Det blev ekstern lektor Julie Ørnholt Bødker fra Det Humanistiske Fakultet, som kunne gå hjem med ikke alene æren, men også en check på 50.000 kr. fra Det Obelske Familiefond. Anders Steen Mortensen fra Studentersamfundet kaldte i sin motivationstale Julie Ørnholt Bøtker for et "kæmpe aktiv for Aalborg Universitet". Det er første gang, en ekstern lektor vinder den prestigefulde pris.

De øvrige tre nominerede gik dog ikke tomhændede fra Gigantium, men blev hver præmieret med 25.000 kr., ligeledes fra Det Obelske Familiefond. De tre var adjunkt Lasse Bork fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, lektor Lasse Riis Østergaard fra Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og adjunkt Steven Gelineck fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.