Sociale formål

Aitong Primary School Kenya

24/08-2015

Centralt i Bright Green-projektet står Aitong Primary School, der skal virke som en model for undervisning af børn og unge i området og forhåbentlig tjene som forbillede for udbygningen af områdets øvrige skoler.

Helt konkret bygges en kostafdeling til skolen, der ansættes ekstra lærere og gives efteruddannelse til lærerne, og der indkøbes undervisningsmidler og øvrige nødvendige materialer, for at skolen kan give en kvalificeret undervisning.  Desuden skal Aitong Primary School være et forbillede for brugen af it i undervisningen.

Ud over at modtage almindelig skoleundervisning skal eleverne på Aitongskolen undervises i natur- og miljøforhold, og tilsammen skal det højere undervisningsniveau og bevidstheden om naturens værdier gerne give eleverne og deres familie en øget bevidsthed om nødvendigheden af et positivt samspil mellem det vilde dyreliv og landets turisme og den nødvendige udvikling i levevilkår for landbefolkningen.

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.