Nordjylland

Børnenes vej til Musikkens Hus

24/08-2015

Det har til formål at forberede vejen for børn og børnefamilier ind i det nye musikhus i Aalborg, samt at sørge for at der bliver sat fokus på at huset – allerede på forhånd – inviterer indenfor med  spændende koncerter og oplevelser for hele familien.

Hovedpersonerne i projektet er Sigurd Barrett og Chopingo (Aalborg Symfoniorkesters maskot). Sammen med Aalborg Symfoniorkester sørger de for, at Nordjylland får øjnene op for de muligheder, der bliver, når dørene åbnes til Musikkens Hus.

”Børnenes vej til Musikkens Hus” består af en mængde delprojekter, der på mange fronter skal skærpe opmærksomheden omkring det nye musikhus samt styrke formidlingen af klassisk musik til børn.

Der er koncerter (i hele regionen), workshop om musikformidling, konferencen ”Symfonisk pædagogik”, udvikling af interaktiv hjemmeside – alt sammen med en af de bedste formidlere af musik til børn, Sigurd Barrett, i spidsen.

Yderligere oplysninger: www.chopingo.dk/Børnenes-vej-til-Musikkens-Hus.262.aspx

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.