Sociale formål

Filmkonkurrence om kvinders vilkår

05/02-2016

Kan du lave en stærk kortfilm i særklasse? Så kan du være med til at sætte kvinders vilkår på den internationale dagsorden - og vinde 50.000 kr.

I forbindelse med den internationale kvindekonference, Women Deliver, som bliver afholdt i København i maj 2016, udskriver The Why Foundation en filmkonkurrence om produktion af 10 kortfilm.

Filmene bliver vist på konferencen, deles med konferencens internationale partnere, uploades på websites, på sociale medier, vises på tv, på særudstillinger og anvendes som undervisningsmateriale.

Skuespiller og Oscar-vinder Helen Mirren har indtalt poetiske, faktuelle og dramatiske voice-overs til ti forskellige film, der sætter kvinders vilkår på dagsordenen.

Hver film skal være 2 minutter og 30 sekunder og skal være et visuelt materiale og eventuelt baggrundsmusik eller lydeffekter til den eksisterende voice-over. Det kan være dokumentar, animation, collage, kunstfilm eller andet.

Det Obelske Familiefond har støtte The Why Foundation og filmprojektet med 2,1 mio. kr.

Deadline for deltagelse er 1. marts 2016

Læs mere på THEWHY.DK

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.