Sociale formål

Ny kommunikationschef i Det Obelske Familiefond

24/08-2015

Vi er glade for at have ansat Andreas Gylling Æbelø som ny kommunikationschef i Det Obelske Familiefond. For der er mange gode historier i de projekter og initiativer, som fondet støtter hvert år. Historier om mennesker og organisationer, der gør en helhjertet forskel med deres forskning, kunst, sociale arbejde og meget mere. De historier vil vi gerne blive endnu bedre til at fortælle, og det arbejde vil Andreas stå i spidsen for.

Andreas kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver i landets største kommunikationsbureau, Advice A/S, hvor han siden 2008 har arbejdet med strategisk kommunikation og løst branding- og kampagneopgaver for nogle af bureauets største kunder. Han er desuden aktiv inden for det kulturpolitiske område og som bestyrelsesmedlem i Røde Kors.

Vi er til for projekterne

For Det Obelske Familiefond er omdrejningspunktet først og sidst de almennyttige projekter og donationer. Det er dem, vi skal have ud over rampen. Derfor handler vores kommunikative oprustning ikke primært om os selv, men om vores samarbejdspartnere. Vi skal ikke være kendte bare for at være kendte. Men vi skal være kendt for det rigtige – hos de rigtige. På den måde tiltrækker vi de bedste ansøgninger. Og på den måde gør vi den største forskel inden for projekternes virkefelt.

Fokus på fondes rolle i samfundet

Samtidig står det danske samfund i en krise- og brydningstid, hvor mange taler om, hvordan vi bevarer væksten, velfærden og den kulturelle sammenhængskraft i vores land. Her har fondene en særlig mulighed for og forpligtelse til at gøre sig gældende som ansvarlige aktører. Vi glæder os over et stigende fokus på, hvordan vi kan bidrage i samfundsudviklingen – et fokus, som vi vil matche med fokuseret strategisk kommunikation om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.

Endelig ligger der en vigtig opgave i at dokumentere vores virksomhed over for omverden og interessenter. Det handler langt fra kun om evaluering af projekterne men også om at indsamle og videreformidle best practise inden for vores strategiske indsatsområder. Også her vil vores nye kommunikationschef spille en væsentlig rolle.

Andreas kan kontaktes på +45 29 34 44 60 og andreas@obel.com

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.