Sociale formål

Personudskiftning på det sociale område

14/08-2017

Peter Larsen fra Nordisk Kulturfond afløser Hanna Line Jacobsen som projektchef på det sociale område.

Efter seks år på posten som projektchef for det sociale område har Hanna Line Jacobsen fået nyt job som udviklingsdirektør for UNICEF Danmark. Hanna Line har været på uddannelsesorlov siden december 2016, og hendes vikar i den periode, Peter Larsen, bliver fastansat som ny projektchef.

Peter Larsen er 36 år, fra Aalborg og cand. mag. i historie og dansk. Peter kom til Det Obelske Familiefond fra en stilling som seniorrådgiver i Nordisk Kulturfond, hvor han har været i 8 år. Her var han blandt andet aktiv deltager i fondens reform- og moderniseringsarbejde og har senest været ansvarlig for en ny evalueringsmodel for fondens projektstøtte.

Ud over at få ansvar for det sociale område kommer Peter i sin nye stilling også til at beskæftige sig med evaluering og analyse.

Det Obelske Familiefond skylder Hana Line Jacobsen stor tak for engageret og kompetent indsats og samarbejde og ønsker alt godt i det nye virke. Vi byder i samme åndedrag Peter Larsen velkommen som ny fastansat projektchef og glæder os til det videre samarbejde.

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.