Sociale formål

Premiere på 10 kortfilm om kvinders vilkår

09/05-2016

I forbindelse med Women Deliver-konferencen i København er der blevet produceret 10 kortfilm. De har nu online premiere og kan ses gratis.

Skuespiller og Oscar-vinder Helen Mirren har indtalt poetiske, faktuelle og dramatiske voice-overs til ti forskellige film, der sætter kvinder og pigers vilkår på dagsordenen.

Filmene er resultatet af medieinitiativet WHY WOMEN, hvor et af elementerne var en filmkonkurrence udskrevet af organisationen The Why Foundation i anledning af kvindekonferencen Woman Deliver, som finder sted i København i maj 2016.

De 10 film bliver vist på konferencen, deles med konferencens internationale partnere, er uploaded på The Why Foundations hjemmeside, deles på sociale medier, vises på tv, på særudstillinger og anvendes som undervisningsmateriale.


Du kan se et eksempel på en af kortfilmene her til venstre. Resten af filmene kan findes på The Why Foundations hjemmeside her

Det Obelske Familiefond har støttet WHY WOMENs filminitiativ med 2,1 mio. kr.

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.