Kunst

Samtidskunsten blomstrer i Bella Center

31/08-2017

Code Art Fair er en samtidskunstnerisk stjernekaster af udstillinger, film, talks og performances fra hele verden.

Når Bella Center torsdag den 31. august for anden gang åbner dørene for samtidskunstmessen 'Code Art Fair', vil gallerier fra så godt som hele verden byde på state of the art fra samtidskunstens internationale scene.

Code Art Fair, som er en del af Cph Art Week, blev sidste år afholdt for første gang med  deltagelse af 48 gallerier fra 13 lande, og i år vil ikke mindre end 75 gallerier fra hele verden byde på samtidskunst fra byer som London, Berlin, Paris, Wien, Dubai, Mexico City og New York.

Ud over de udstillende gallerier byder Code Art Fair på et varieret film-, talk- og performanceprogram, som strækker sig over alle messens fire dage. Filmprogrammet vil bestå af et større udvalg af kunstfilm af høj kunstnerisk kvalitet, som vises kontinuerligt i Bella Centers biografsal med plads til knap 600 siddende publikummer.

Talk-programmet byder på en række paneldiskussioner om spændende aktuelle temaer i samtidskunsten, og performance-programmet vil bestå af daglige optrædener af internationalt anerkendte kunstnere. Blandt andet er der åbningskoncert med 'Peter & The Danish Defence', som er et musikalsk samarbejde mellem Peter Voss-Knude og det danske forsvar.

Søndag den 3. september rykker messen som noget nyt ud af Bella Center og ind til København, hvor en række performances vil foregå i og omkring Københavns bymidte. For eksempel vil den italienske billedkunstner Marinella Senatore med sin musikalske performance 'Copenhagen Symphony' bevæge sig fra Illum videre til Højbro Plads og slutte i Kongens Have.

Det Obelske Familiefond har støttet Code Art Fair med 200.000 kr., hvilket har bidraget til, at deltagelse i talk-, film- og performanceprogrammet er gratis.

Code Art Fair i bella Center 31. august-2. septmeber. Officiel åbning 31. august kl. 16.00.

Læs det samlede program


Foto: Code Art fair

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.