Kunst

Støtte til musikaktiviteter i Musikkens Hus i Aalborg

24/08-2015

Det Obelske Familiefond har i tre år uddelt midler i forbindelse med projektkonkurrencen MusikIde – et initiativ knyttet til det kommende Musikkens Hus i Aalborg. Ambitionen med MusikIde har været at styrke det nordjyske musikliv i perioden op til åbningen af Musikkens Hus, og vi har haft særligt fokus at sikre den næste generation af besøgende og i det hele taget løfte musikaktiviteter og musikundervisningen i Region Nordjylland.

Oprindeligt var der afsat 15 mio. kr. til uddeling over fem år – med første uddeling i 2010. Vi har imidlertid valgt omprioritere de resterende midler i puljen, og der vil således ikke være mulighed for at indsende konkurrenceforslag til MusikIde i 2013 og 2014.

De afsatte midler vil stadig gå til støtte og udvikling af Musikkens Hus. Men frem for at være øremærkede specifikt til MusikIde, reserverer vi fortsat midlerne til at løfte musikaktiviteterne omkring Musikkens Hus.

Det har været en stor fornøjelse at opleve den idérigdom, kreativitet og professionalisme som MusikIde har inspireret til over de sidste tre år. Vi vil derfor gerne understrege, at omprioriteringen ikke har at gøre med kvaliteten af de indkomne forslag.  Men vi vurderer, at det i tiden op til åbningen af Musikkens Hus er relevant at bidrage mere direkte til aktiviteter i relation til huset.  

Vi glæder os til at nyde både musikken og de fysiske rammer i huset sammen med hele Nordjylland.  

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.