Sociale formål

TAG DEL - i løsningen af fremtidens udfordringer

24/08-2015

"Fællesskabet er den største ressource, vi har". Det er kongstanken bag TAG DEL, som de to idémænd Stefan Tholstrup Schmidt og Simon Holmgaard har arbejdet på i et par år. Og netop troen på, at vi i fællesskab og på tværs af sektorer kan løse samfundets udfordringer på nye måder, er medvirkende til, at Det Obelske Familiefond har støttet projektet med 800.000 kr.

TAG DEL lanceres 11. marts som et socialt medie, hvor man kan oprette en profil - helt som vi kender det fra andre platforme. På tagdel.dk kan den enkelte bruger dele sin udfordring og søge hjælp og inspiration hos andre brugere. Man kan også deltage uden en konkret udfordring eller problemstilling og simpelthen bare bidrage til større og mindre samfundsrelevante opgaver.

I Det Obelske Familiefond glæder vi os til ikke blot at følge men også selv at bidrage til udviklingen af TAG DEL. Og vi vil gerne opfordre vores samarbejdspartnere til at bakke op om projektet ved at oprette en profil og være med i fællesskabet.

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.