Sociale formål

Tak for godt samarbejde i år - og på gensyn i 2013

24/08-2015

Vi vil gerne ønske godt nytår med en tak for det gode samarbejde i 2012. Tak til de mange kvalificerede og engagerede projekter og organisationer, som vi har været i berøring med i årets løb. Og særligt tak til de ildsjæle inden for både forskningsverdenen, det sociale område og kulturlivet, som har leveret imponerende resultater med de tildelte midler.

Det er vigtigt og naturligt for os, at samarbejdet ikke alene har økonomisk karakter. Vi lægger stor vægt på at følge vores samarbejdspartnere tæt og være i konstruktiv dialog om metoder og resultater. For os handler det ikke om overvågning og evaluering. Det handler om at blive klogere hele tiden og om at indsamle og dokumentere viden på vores strategiske indsatsområder.

I 2013 vil vi fortsætte denne tilgang til projektarbejdet. Blandt andet vil vi lægge en opdateret strategi frem, så det bliver endnu klarere, hvilke områder, vi støtter, og hvordan vi samarbejder. Vi vil tydeliggøre, hvor meget det er muligt at ansøge inden for vores tre indsatsområder. Og vi vil tilbyde rådgivning til udvalgte projekter, så historierne og resultaterne kommer ud og bliver til gavn for flere.

Tak for samarbejdet i 2012 og på gensyn i det nye år.   

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.