Kunst

Udstilling om Leonard Cohen kommer til København

27/03-2019

Kunstforeningen Gl. Strand og Nikolaj Kunsthal samarbejder om at præsentere udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything.

Udstillingen er en fortolkning og fejring af Leonard Cohens liv og betydning som kunstner. I fortællingen om Cohen og hans virke indenfor det litterære, musikalske og det spirituelle, nedbryder udstillingen grænserne mellem kunstarterne. 

Udstillingen er en unik sammensætning af kunst, musik, dokumentarfilm og litteratur. Værkerne byder blandt andet på virtual reality, fordybelsesrum og en installation, som fremhæver fem årtier af Cohens koncerter. Installationen bliver blandt andet beskrevet, som "så tæt på en live koncert som det kan lade sig gøre."

Internationale samtidskunstnere og musikere medvirker i udstillingen med en række nye billedkunstneriske og musikalske værker inspireret af Leonard Cohen. Under udstillingsperioden vil der desuden blive afholdt talks, saloner, foredrag og koncerter. 

Udstillingerne finder sted, hos Kunstforeningen Gl. Strand og Nikolaj Kunsthal og kan opleves fra d. 23 oktober - 8 marts 2020. 

Det Obelske Familiefond har støttet udstillingen med 1. mio. kr. 

Foto: Courtesy of Old Ideas, LCC. 

Relaterede nyheder

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.