Gode råd til ansøgningen

I Det Obelske Familiefond uddeler vi ca. 150 mio. kr. om året, og vi modtager ca. 1000 ansøgninger. Ud over de vejledninger, der findes i selve ansøgningsskemaet, kommer her tre simple råd, du som ansøger kan følge for at forbedre chancerne for et tilsagn.

Løsning af udfordring:

Fortæl os, hvilket behov eller hvilken problemstilling ansøgningen er et svar på. Hvordan bliver samfundet bedre af, at ansøgningen får et tilsagn? Hvad er de langsigtede effekter for organisationen/målgruppen/brugerne etc.?

Kendskab til området:

Vær præcis i beskrivelsen af det faglige område, ansøgningen opererer i. Hvad er tendenserne, og hvordan ser fremtiden ud? Hvordan spiller ansøgningen ind i den udvikling eller den status, der gør sig gældende på området?

Kobling til strategi:

Tydeliggør, hvordan ansøgningen flugter med fondets fokusområder. Falder den inden for de overordnede uddelingsområder, og er indholdet i tråd med de metoder og samarbejdsformer, som er beskrevet?

Held og lykke med din ansøgning. Vi ser frem til at læse den.

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.