Sådan søger du

Ansøgninger til Det Obelske Familiefond kan kun fremsendes via det digitale ansøgningsskema her på hjemmesiden. Du får adgang til ansøgningsskemaet ved at oprette en ansøgerprofil.

Alle organisationer, virksomheder, foreninger etc., som har et CVR-nummer, kan ansøge. Det kan også lade sig gøre at søge til et projekt via CPR-nr. inden for fokusområderne kunst og Nordjylland, men det er ikke muligt at søge støtte til privatpersoner.

Når din ansøgning er behandlet, får du besked fra os pr. e-mail. Husk derfor altid at opdatere din ansøgerprofil, hvis du ændrer din e-mailadresse.

Sådan opretter du din ansøgerprofil: 

Det første, du skal gøre for at kunne søge om midler hos Det Obelske Familiefond, er at oprette en ansøgerprofil på vores hjemmeside.

De felter, der er markeret med *, skal udfyldes. Hvis du holder musen hen over de runde ikoner med et spørgsmålstegn, kommer der en lille hjælpetekst til feltet.

Når du har oprettet din profil, får du adgang til ”Min Side”. Herfra skal du vælge hvilket af vores støtteområder, du vil søge inden for. Når du klikker på det valgte område, bliver du sendt direkte til ansøgningsskemaet.

Det Obelske Familiefond er underlagt Persondataloven, og brug af personoplysninger sker derfor altid i henhold til gældende lovgivning.

Opret ansøgerprofil her

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet:

Ansøgningsskemaet er vores redskab til at foretage den bedst mulige faglige behandling. Derfor er det vigtigt, at felterne udfyldes korrekt.

Det er muligt at bladre i ansøgningsskemaet, men det er ikke muligt at sende ansøgningen før alle obligatoriske felter er udfyldt. Vi anbefaler, at du læser vores gode råd til ansøgning længere nede på siden, inden du går i gang.

Du behøver ikke udfylde hele ansøgningen på en gang. Undervejs kan du gemme en kladde af din ansøgning på din ansøgerprofil. Du finder din gemte kladde på ”Min Side” under ”Ansøgning(er)” ved at klikke på det blå ”kladde” ikon. Husk at arbejde videre i den allerede gemte kladde.

Når ansøgningen er sendt, modtager du en kvitteringsmail, hvor der er vedhæftet et pdf-dokument med din ansøgning. Pdf-dokumentet samt en oversigt over hvilke dokumenter, du har vedhæftet, fremgår også på ”Min Side”.

Ansøgninger modtages kun på dansk.

Dialog via ansøgerprofilen:

Når du har indsendt en ansøgning, kan du sende og modtage beskeder via ansøgerprofilen, hvor de knytter sig direkte til den sag, dialogen vedrører. Beskedfunktionen findes på ”Min Side”. For at komme til beskedfunktionen skal du klikke på den sag, det drejer sig om, hvorefter ikoner med ”opret besked” og ”mail historik” bliver tilgængelige.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte os på mailadressen dof@obel.com. Du kan også få teknisk support på tlf. 96 20 12 40.

Du kan gå direkte til oprettelse af ansøgerprofil her

Projektet

Find ud af, hvilke aktiviteter der er støtteberettigede. Bliv inspireret af tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Ansøgningen

Læs ansøgningskriterier og -retningslinjer grundigt. Opret en profil og indsend din ansøgning online.

Behandling

Vi modtager ansøgninger løbende med en forventet behandlingstid på 3-5 måneder. Følg med i behandlingen på ‘Min side’.