20. May 2024

Trine Krab Nyby er ny social områdechef

©2022-Jakob-Boserup
Direktør i RådgivningsDanmark Trine Krab Nyby skal stå i spidsen for den strategiske udvikling af det sociale indsatsområde for unge i udsatte positioner.

Det Obelske Familiefond har ansat Trine Krab Nyby som ny chef for det sociale indsatsområde fra 21. maj 2024. Ansættelsen sker med afsæt i en revidering af fondets almennyttige strategi, hvor det er blevet besluttet at supplere de nuværende ansøgningsdrevne bevillinger på det sociale område med aktiv involvering i større problemfokuserede initiativer. Den nye områdechef skal udvikle og drive den to-sporede tilgang til socialområdet, der skal bidrage til udvikling af nye løsninger på nogle af de komplekse problemer, udsatte unge kæmper med i dag.

”Med Trine får vi en strategisk stærk og udviklingsorienteret områdechef, der kender det sociale indsatsområde indgående og medbringer et stort netværk. Trine har stået bag udviklingen og udbredelsen af akkrediteringsordningen for sociale rådgivningstilbud og har i øvrigt drevet nogle komplekse og stærke samarbejder mellem civilsamfund og kommuner, hvor børn og unge har været inddraget i løsningsforslagene. Vi glæder os til at byde Trine velkommen, og jeg ser meget frem til samarbejdet om etablering af fondets nye aktive arbejdsform,” siger direktør i Det Obelske Familiefond, John Amund Tønnes.

48-årige Trine Krab Nyby kommer fra en stilling som direktør i RådgivningsDanmark og har mere end 15 års erfaring med socialområdet – herunder bl.a. sin tidligere ansættelse som analysekonsulent og souschef i Børnerådet. Trine er uddannet cand.scient.soc fra sociologisk institut på KU og er i færd med at færdiggøre en Master of Business Development fra CBS.

”Skal vi som samfund lykkes med at løse nogle af de komplekse udfordringer, udsatte og sårbare unge kæmper med i dag, er langsigtede og ambitiøse partnerskaber i min optik den eneste rigtige vej at gå. Derfor er jeg stærkt begejstret for Det Obelske Familiefonds beslutning om at indtage en aktiv og samskabende position på socialområdet, og jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at skabe social forandring sammen med mine nye kollegaer, bestyrelsen og både kendte og nye samarbejdspartnere,” siger Trine Krab Nyby

Trine Krab Nyby bliver en del af sekretariatet i Det Obelske Familiefond på i alt 9 ansatte, og vil være én af tre områdechefer.

Kontaktperson

Camilla van Deurs
Sekretariats- og Kommunikationschef
Trine Krab Nyby
Områdechef – Unge på sporet
Nyhedsbrev