Få en foreløbig vurdering

Udfyld et par centrale spørgsmål og få en foreløbig vurdering af din projektide til at støtte unge i udsatte positioner.

Er det relevant at søge hos Det Obelske Familiefond?

Arbejder du med socialfaglige indsatser målrettet unge i udsatte positioner? Og har du et projekt, som du gerne vil søge støtte til? Så kan vi i første omgang give dig svar på, om det er relevant at sende en ansøgning til Det Obelske Familiefond.

Kan du svare ja til:

  • At du arbejder for eller er tilknyttet en organisation, forening eller institution?
  • At projektet indeholder konkrete indsatser med direkte hjælp til 15-30-årige unge?
  • At projektstart er mere end tre-fire måneder væk?

Hvis du kan svare ja til alle tre punkter, er det relevant at udfylde skemaet nedenfor og få en foreløbig vurdering af projektidéen.

Hvis du svarer nej til ét eller flere af punkterne, er det desværre ikke relevant at søge støtte hos Det Obelske Familiefond.

Læs strategi for indsatsområdet

Udfyld skemaet

For at give den bedst mulige rådgivning, har vi brug for at vide lidt om projektets indhold, organisering og økonomi. Udfyld skemaet med information om din projektide og send det til os i sekretariatet for at starte en dialog.

Vi besvarer gerne afklarende spørgsmål eller uddyber ansøgningsprocessen pr. telefon.

Kontakt os

    Ved indsendelse af denne vurdering registreres navn, e-mail-adresse, organisation/forening samt telefonnummer sammen med oplysninger om jeres projektidé. Oplysningerne anvendes til at vurdere din projektidé samt til at svare dig og starte en dialog.

    Kun relevante medarbejdere hos Det Obelske Familiefond har adgang til oplysningerne. Oplysningerne om din vurdering videregives ikke. 

    Nyhedsbrev