Kunst

HEARTfuture 2019-2021

By 20. januar 2020 januar 21st, 2020 No Comments

HEART vil præsentere sit publikum for en række udstillinger, der undersøger vores indlejrede forestillinger om identitet, køn og seksualitet og de nye mediers indsnævring af det menneskelige

Ansøger skrev selv om projektet

HEARTfuture har siden 2013 sat fokus på unge talentfulde kunstnere på den danske og internationale kunstscene. Formålet med futureprogrammet er at præsentere publikum for nyskabende og eksperimenterende samtidskunst, som behandler aktuelle temaer og giver publikum nye bud på en forståelse af den verden, vi lever i. Samtidig er det futureprogrammets mål at give kunstnere størst mulig frihed til at eksperimentere og udvikle sig til gavn for deres praksis.

Under temaerne dialog og identitet viser HEARTfuture i perioden 2019-2021 udstillinger med Chloe Wise, Kirsten Astrup & Maria Bordorff samt en gruppeudstilling, som vil indgå i museets Socle du Monde Biennale. Udstillingerne vil blandt andet undersøge vores indlejrede forestillinger om identitet, køn og seksualitet og de nye mediers indsnævring af det menneskelige.

Foto: Chloe Wise, Lactose Tolerance