Mental sundhed

Mødrehjælpen styrker frivilligområdet

By 12. december 2017 januar 13th, 2020 No Comments

Med frivilligvisionen “Fællesskaber der styrker” skaber Mødrehjælpen organisatorisk grobund for endnu flere frivillige og mulighed for større geografisk udbredelse

Ansøgers beskrivelse af projektet

Med strategien 2018-2020 vil Mødrehjælpen videreudvikle koncepter og fortsætte arbejdet med frivilligvisionen ”Fællesskaber der styrker”, der sigter hen imod en bæredygtig infrastruktur på det frivillige område, som bygger på kompetencer og kvalitet, bæredygtige lokalforeninger og konkurrencedygtige børnetøjsbutikker.

I dag har Mødrehjælpen 29 lokalforeninger, men for at kunne hjælpe endnu flere og være til stede i alle kommuner, er der behov for at udbygge Mødrehjælpens frivillige indsats gennem oprettelse af endnu flere lokalforeninger med tilhørende butikker.

Med den nye strategi har Mødrehjælpen blandt andet som målsætning at starte 7 lokalforeninger med butikker hvert år frem mod 2020. Det vil betyde, at Mødrehjælpen vil være til stede i 49 kommuner ved udgangen af 2020 – og dermed kan hjælpe endnu flere børnefamilier i udsatte og sårbare situationer.

Foto: Mødrehjælpen