Det Obelske Familiefond

Sådan søger du

Ansøgninger til Det Obelske Familiefond kan kun sendes via det digitale ansøgningsskema, der ligger på Min side. Du får adgang til ansøgningsskemaet ved at oprette en ansøgerprofil.

Når din ansøgning er behandlet, får du besked fra os per email. Husk derfor altid at opdatere din ansøgerprofil, hvis du ændrer din emailadresse.

Sådan opretter du en profil

Det første, du skal gøre for at kunne søge om midler hos Det Obelske Familiefond, er at oprette en ansøgerprofil. Felter markeret med *, skal udfyldes. Hvis du holder musen hen over de runde ikoner med spørgsmålstegn, kommer der en lille hjælpetekst til feltet.

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Ansøgningsskemaet er fondets redskab til at foretage den bedst mulige faglige behandling. Derfor er det vigtigt, at du udfylder felterne korrekt. Det er derudover obligatorisk at uploade et budget, og for alle større ansøgninger er det også en god idé at uploade en særskilt projektbeskrivelse, hvor alle detaljer om projektet kan udfoldes.

Det er muligt at bladre i ansøgningsskemaet, men det er ikke muligt at sende ansøgningen, før alle obligatoriske felter er udfyldt.

Du behøver ikke udfylde hele ansøgningen på en gang. Undervejs kan du gemme en kladde af din ansøgning på din ansøgerprofil. Du finder din gemte kladde på Min Side under ”Ansøgning(er)” ved at klikke på det blå kladde-ikon. Husk at arbejde videre i den allerede gemte kladde.

Når ansøgningen er sendt, modtager du en kvitteringsmail, hvor der er vedhæftet et pdf-dokument med din ansøgning. Pdf-dokumentet samt en oversigt over hvilke dokumenter, du har vedhæftet, fremgår også på Min Side.

Dialog via ansøgerprofilen

Når du har indsendt en ansøgning, kan du sende og modtage beskeder til og og fra medarbejdere fra fondet via ansøgerprofilen. Beskedfunktionen findes på Min Side.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte os på dof@obel.com. Du kan også få teknisk hjælp på tlf. 96 20 12 40.